Werkt mijn smartphone of tablet in combinatie met de SumUp Air?

De SumUp Air kaartlezer werkt in combinatie met iOS en Android smartphones of tablets.

Vereisten voor uw smartphone of tablet:​

• Bluetooth 4.0 - om een draadloze verbinding te kunnen maken met de kaartlezer.
  • Apple: besturingssysteem iOS 7.0 of hoger - om de SumUp app te kunnen gebruiken op uw smartphone of tablet OF Android: besturingssysteem Android 4.4 of hoger - om de SumUp app te kunnen gebruiken op uw smartphone of tablet.

Weet u niet zeker welk besturingssysteem u heeft?

Apple iOS smartphones of tablets​:

• Om te kijken welke iOS versie er is geïnstalleerd gaat u naar Instellingen > Algemeen > Info.
  • Het getal dat u ziet bij 'Versie' is de geïnstalleerde iOS versie.

Oudere versie?​

Indien u een versie heeft lager dan iOS 7.0, dient u de versie te updaten. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Tik vervolgens op Download > Installeren.

Let erop dat SumUp Air niet werkt in combinatie met de iPhone 2GS, iPhone 4, iPad 1 en iPad 2.

Android smartphones of tablets:

1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Ga naar 'Toestel-info'.
  3. Bij 'Android-versie' ziet u welke versie is geïnstalleerd.

Oudere versie?

Indien u een versie heeft lager dan Android 4.4, dient u de versie te updaten. Ga hiervoor naar Instellingen > Toestel-info > Software-update. Tik vervolgens op 'Nu bijwerken'.

Let op: het updaten van software kan per Android smartphone of tablet verschillen. Instructies om een update uit te voeren vindt u in de handleiding van uw smartphone of tablet, of in het online support centre van Android.

Ook kan niet elke Android smartphone of tablet worden geüpdatet naar versie 4.4 of hoger. Om dit te controleren, gaat u naar gsmarena.com.

Laatste Update: Nov 30, 2016 04:11PM UTC